От 25 май влиза в сила общ европейски регламент, който ще

...
От 25 май влиза в сила общ европейски регламент, който ще
Коментари Харесай

Сигурна ли е защитата на нашите данни! Общ европейски регламент, който ще затегне контрола върху използването на личните данни на физическите лица!

От 25 май влиза в действие общ европейски правилник, който ще затегне контрола върху потреблението на персоналните данни на физическите лица и тяхното култивиране. При потвърдено открито приключване на данни компанията или съответната администрация я грози санкция в размер на десетки милиони евро, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Това сподели ръководителят на Асоциацията на сертифицираните специалисти по откриване на измами в България Владимир Икономов на конгрес, отдаден на новите промени в Българската търговско-промишлена палата, написа БГНЕС.

„ Има два аспекта на отбрана – предпазени са от страна на бизнеса за лицата и от страна на страната и администрацията. От страна на страната контролът е доста сериозен. Има доста организации и служби, които наблюдават по тази причина. Комисията за отбрана на персоналните данни главно. Фокусът би трябвало да обърнем към фирмите, които употребяват персоналните ни данни. Това са хотели, онлайн магазини, където се регистрирате с вашите имена. Точно те би трябвало да са обект на сериозен надзор какво се случва с персоналните ни данни “, сподели Икономов.

Той изясни, че сега се работи по техническото внедряване на другите контролни ограничения. Икономов добави, че това ще коства доста средства на фирмите, които те би трябвало да влагат, без да чакат възвръщаемост от това, само че по този метод ще си подсигуряват спокойствието да не бъдат санкционирани.

Експертът акцентира, че след 25 май разплащането с проформа фактура отива в историята. Според него издаването на подобен документ може изобщо да не цели желанието от другата страна да заплати, а да се добере до данни. Той разясни също по този начин, че персоналните карти към този момент няма да могат да се снимат от всеки.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР